Glycine (200g/200serv) OstroVit EU
Glycine 200g 200serv
- See parandab keskendumisvõimet, mälu, parandab meeleolu ja toimib närvisüsteemi toena
- See aitab parandada naha seisundit – elastne, terve ja pingul
- Glütsiin osaleb peamistes energiat tootvates biokeemilistes protsessides kehas
- Omab antioksüdantseid (antioksüdantseid) omadusi
- Parem sügavam uni ja toetab ka nii kaalulangetust kui ka kasvuhormooni
- Parem seksuaalelu tundlikus ja hapniku varustus
- See on suurepärane toidulisand, mis toetab vaimse ja füüsilise jõu kasvatamist
- Väsimuse taset vähendades võimaldab see kauem ja tõhusamalt treenida
- On tõestatud, et see võib parandada insuliinitundlikkust
- Antidepressant ja vaimne stimulant ja stressi lõdvendaja mis tõstab serotoniini, noradrenaliini ja dopamiini taset Miks Kasutada L-glütsiini?
- See parandab keskendumisvõimet, mälu, parandab meeleolu ja toimib närvisüsteemi toena
- See aitab parandada naha seisundit – elastne, terve ja pingul
- Glütsiin osaleb peamistes energiat tootvates biokeemilistes protsessides kehas
- Omab antioksüdantseid (antioksüdantseid) omadusi
- Parem sügavam uni ja toetab ka nii kaalulangetust kui ka kasvuhormooni
- Parem seksuaalelu tundlikus ja hapniku varustus
- See on suurepärane toidulisand, mis toetab vaimse ja füüsilise jõu kasvatamist
- Väsimuse taset vähendades võimaldab see kauem ja tõhusamalt treenida
- On tõestatud, et see võib parandada insuliinitundlikkust
- Antidepressant ja vaimne stimulant ja stressi lõdvendaja mis tõstab serotoniini, noradrenaliini ja dopamiini taset Miks Kasutada L-glütsiini?
L-glütsiin on orgaaniline keemiline ühend endogeensete aminohapete rühmast. Vaatamata sellele, et see on struktuurilt väikseim aminohape (selle kõrvalahelas on ainult üks vesinikuaatom), on sellel meie keha toimimises väga oluline roll. See on valgu aminohape , mis moodustab valgu struktuure (nt kollageen), kuid toimib ka kesknärvisüsteemis neurotransmitterina. Glütsiin osaleb DNA, fosfolipiidide ja kollageeni tootmises ning avaldab olulist mõju ka ATP (adenosiintrifosfaatide) vabanemisele, mis sisaldavad kõikideks eluprotsessideks vajalikke kõrge energiaga sidemeid.
1 portsjon on 1 g puhast L-glütsiini
Ainult üks koostisosa, ilma tarbetute täiteaineteta ja lisaaineteta.
Koostisosad: 100% Glütsiin
Kasutamine: Sega 1 g portsjon (1 lusikas) 100–150 ml vees või mahlas. Palun kasutage pakendis olevat mõõtetopsi (1 ml). Parim on süüa 30 minutit enne sööki.
L-glütsiin on orgaaniline keemiline ühend endogeensete aminohapete rühmast. Vaatamata sellele, et see on struktuurilt väikseim aminohape (selle kõrvalahelas on ainult üks vesinikuaatom), on sellel meie keha toimimises väga oluline roll. See on valgu aminohape , mis moodustab valgu struktuure (nt kollageen), kuid toimib ka kesknärvisüsteemis neurotransmitterina. Glütsiin osaleb DNA, fosfolipiidide ja kollageeni tootmises ning avaldab olulist mõju ka ATP (adenosiintrifosfaatide) vabanemisele, mis sisaldavad kõikideks eluprotsessideks vajalikke kõrge energiaga sidemeid.
1 portsjon on 1 g puhast L-glütsiini
Ainult üks koostisosa, ilma tarbetute täiteaineteta ja lisaaineteta.
Koostisosad: 100% Glütsiin
Kasutamine: Sega 1 g portsjon (1 lusikas) 100–150 ml vees või mahlas. Palun kasutage pakendis olevat mõõtetopsi (1 ml). Parim on süüa 30 minutit enne sööki.
Suurus: 200g – 200 serveeringut.
AKTIIVSED KOOSTISOSAD | PORTSJONI KOHTA |
---|---|
Glütsiin | 1000mg |
HOIATUS!Toidulisand ei asenda mitmekülgset ja tasakaalustatud toitumist ning tervislikku elustiili. Ärge ületage päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust! Üleliigne tarbimine võib põhjustada kõhulahtisust. Mitte kasutada allergia korral mõne toote koostisosa suhtes. Hoida lastele kättesaamatus kohas!
Toodetud EU Poola riik Pharma.
Müüja oü tel 56178000 e-post info@vitashop.ee
Pood: .ee
https://www.vitashop.ee/
Säilitamistingimused
Hoida kinnises purgis toatemperatuuril kuni 25°C, kuivas ja valguse eest kaitstuna.